€99 a month

Curs de Tranzacționare & Investiții "Global Macro"

12 ratings
Subscribe

Curs de Tranzacționare & Investiții "Global Macro"

MacRo Traders
12 ratings

În timp, "turma" sau majoritatea investitorilor pierd bani, motiv pentru care ne-am bazat sistemul de tranzacționare chiar pe acest lucru, scopul nostru fiind acela de a face profit, în timp, tranzacționând contra respectivilor investitori, bazându-ne pe date concrete.

Desigur, uneori "turma" iese pe profit și noi pe minus, dar scopul nu este de a câștiga fiecare tranzacție ci de a micșora pierderile și de face profit pe termen lung.

Înțelegând această materie, putem evita BUY-urile din 65K pe Bitcoin, SELL-urile din 16K și putem identifica oportunități cel puțin la fel de interesante, precum BUY Usd/Jpy @ 103.50 sau SELL Eur/Usd @1.22 și multe altele.


Orizontul de timp al tranzacțiilor și ideilor generate este de la minim 1 săptămână până la 6 luni. Astfel, putem avea mai multe activități în paralel, precum business, job, cursuri, etc.

Înțelegând cum funcționează piețele, care este infrastructura lor și când apare cu adevărat oportunitatea, datele problemei se vor schimba mult în favoarea noastră deoarece pierderile vor fi din ce în ce mai mici.

Da, vor fi mai puține tranzacții într-un an... și da, vom tranzacționa mai rar... dar dacă acest lucru este profitabil și în plus, putem desfășura și o altă activitate, cu atât mai bine, vom folosi acest lucru în avantajul nostru.


Atenție! Sistemul acesta nu le convine brokerilor și introducing-brokerilor care-și doresc ca noi să tranzacționăm cât mai des, să folosim roboți automatizați și eventual, să realimentăm contul după ce robotul a pierdut banii. După ce vom înțelege materia, nu le vom mai asculta sfaturile.


Înveți cum să faci bani pe: Forex, Indici Bursieri, Obligațiuni, Energii, Metale, Mărfuri și Criptomonede.

Înveți cum să anticipezi acțiunile băncilor centrale și cum să corelezi piețele, de la o săptămână la alta, folosind date oficiale, publice și gratuite, astfel încât să generezi mereu idei obiective cu care să faci bani în timp.

În plus, vei identifica ce face turma, care sunt tranzacțiile aglomerate și unde sunt cu adevărat oportunitățile, pe un orizont de timp de 1 săptămână - 6 luni.
Cursul conține 12 videoclipuri cu...

Lecții de bază:

1. Ce ar fi bine să știi înainte de a începe tranzacționarea;
2. Abordarea Sistematică a procesului de lucru și analiză;
3. Analiza Fundamentală - structură, interpretare și implementare.


💎 Lecții de Fixare și Sistematizare:

4. Identificarea Oportunităților & Generarea Ideilor;
5. Analiza Cererii & Ofertei;
6. Analiza Tehnică;
7. Risk Management.


🌐 Tips & Tricks:

8. Tutorial - Platforma MetaTrader4;
9. Tutorial - Stabilirea Corectă a Volumului de Tranzacționare.
10. Tutorial - Principalele Surse de Informare.


😎 Concluzii:

11. Identificarea unei tranzacții cu turma și când apare oportunitatea;
12. Diversificarea unui portofoliu.
👉 Cele 12 lecții în limba Română, au o durată totală de 14 ore și pot fi accesate folosind adresa de mail de la înregistrare sau prin aplicația Gumroad din AppStore sau GooglePlay.


👉 Îți asigurăm continuitatea cu un bonus de 30 ZILE ACCES GRATUIT ÎN COMUNITATEA @TradersClubRo, unde vei găsi analize și idei de tranzacționare, rapoarte de actualitate, întâlniri live și grupuri de chat.
🌐 Ne găsești și pe MacRoTraders, Twitter, LinkedIn, Reddit, Facebook, Instagram, TikTok și YouTube.

Dacă ai întrebări, așteptăm mesajul tău pe office@macrotraders.ro.
$por la studiu & procente!

Trader, Mentor & Autor
Bogdan Barnea

❤️ * 📈 = 💲
Feedbacks:

https://youtu.be/S4ypo7dGRtI

https://www.trustpilot.com/review/macrotraders.ro

🇷🇴 ❤️ 📈

Subscribe
Watch link provided after purchase

Pachetul PREMIUM include

LECȚII
12 X
DURATĂ
14 h
SUPORT
Chat, Mail, Telefon

Ratings

5.0
(12 ratings)
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Powered by